De relatiecursus 'Houd me Vast' in Delft

Wil jij je relatie versterken? Doe net als duizenden andere stellen de relatiecursus 'Houd me Vast'. Het is een 'lightversie' van EFT-therapie. In een aantal dagdelen werk je samen aan je relatie met een boek, voorbeeldvideo's en huiswerkopdrachten. Het proces is hetzelfde, alleen gaat het sneller.
Laat het weer stromen.

Voor wie is de 'Houd me Vast'-cursus?
Willen jullie je relatie een boost geven? Willen jullie meer verbinding op gevoelsniveau? Is de sprankeling weg? Zijn jullie elkaar in de loop der jaren een beetje kwijtgeraakt? Of willen jullie leren hoe je ruzies kunt stoppen? De 'Houd me Vast'-cursus is voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie. Wanneer jullie je band willen verdiepen of verstevigen is deze cursus echt iets voor jullie.

Wat kun je verwachten tijdens de cursus?
Vaste onderwerpen die jullie met elkaar zullen bespreken zijn:

  • liefde en hechting;
  • emoties;
  • terugkerende patronen;
  • ruzies stoppen;
  • verbindende gesprekken;
  • vergeving van pijnplekken;
  • liefde en seks;
  • veiligheid in je relatie;
  • onderling vertrouwen.

 

De training is zo opgezet dat er een gezamenlijk gedeelte is waarin we dingen uitleggen en laten zien, afgewisseld met gesprekken alleen met je partner in jullie eigen ruimte, waarbij je deels begeleid wordt door ons. Tijdens de training werken we met videomateriaal, oefeningen en huiswerk opdrachten. Individuele problemen zullen we niet in groepsverband bespreken en je hoeft niets te delen wanneer je dat niet wilt. De meeste mensen zien op tegen relatiegesprekken in een groep, maar je werkt vooral samen met je partner! 

Als jullie relatie in een crisis verkeert, adviseren wij jullie hierover met ons in gesprek te gaan. Het kan zijn dat jullie eerst een paar gesprekken met een van ons nodig hebben om meer uit de cursus te kunnen halen.

Wat zijn de effecten van de 'Houd me Vast'-cursus?
Vele duizenden stellen zijn jullie voorgegaan in dit programma. Uit onderzoeken is gebleken dat de tevredenheid over de relatie werkelijk groter is na afloop van de cursus. Stellen ervaren een sterkere band met elkaar en hebben minder conflicten. De partners begrijpen zichzelf en de ander beter. Hierdoor is er ook meer ruimte voor de verschillende emoties. Er wordt meer harmonie in de relatie en afstemming op elkaar in de dagelijkse activiteiten ervaren. En vaak kun je als ouders thuis dan ook weer gezelliger zijn.

 

Wanneer, waar, wat kost het enz?
Data: zaterdag 7 en 14 oktober 2023
Locatie: Schoemakerstraat 1 in Delft
Kosten: €860,- per stel. Dat is inclusief begeleiding, lunch, koffie, thee en voor allebei een werkboek.
Aantal deelnemers: minimaal 3, maximaal 6 stellen.
Begeleiding: Alie en Wim de Jager, EFT relatietherapeuten in Delft

Als je je inschrijft volgt een intakeformulier om in te vullen. Daarna volgt een online kennismaking met één van ons (30 minuten).
Opgeven of meer weten? Stuur een mailtje naar info@coachpraktijkwimdejager.nl. Welkom!