Duur en frequentie

Een coachsessie duurt doorgaans een uur. De tijd tussen twee gesprekken varieert meestal van 2 weken tot 6 weken. Daarin kun je zelf aangeven wat in jouw situatie je voorkeur heeft.

Het aantal gesprekken wat er nodig is, hangt af van de situatie en de vraag. Voor een beperkte vraag kan er in 6 tot 8 gesprekken vaak voldoende ontwikkeling worden doorgemaakt om daarna weer op eigen kracht verder te kunnen. Bij meer fundamentele vragen blijkt meestal een langer traject nodig te zijn.

Kosten

In een intakegesprek kun je kijken of het klikt en wat ik voor je kan betekenen. Mocht je dan niet verder willen of als ik reden zie om je door te verwijzen, dan is de intake kosteloos. Ga je wel verder, dan geldt het als eerste gesprek. Als een intake korter dan 48 uur voorafgaand aan de afspraak wordt afgezegd of verplaatst, worden er kosten in rekening gebracht.

Voor particulieren bedragen de kosten voor een individuele coachsessie in totaal €110,- (incl. BTW) per gesprek van 60 minuten. Dit tarief is ondanks de stijgende inflatie tot op heden niet verhoogd, om de drempel voor particulieren zo laag mogelijk te houden.
De kosten voor relatietherapie bedragen €133,10 (incl. BTW) per gesprek van 60 minuten.

Kom je via een bedrijf, een organisatie of als zzp-er, dan gelden andere tarieven en lever ik graag een offerte op maat.

 

 

Het streven is een intake binnen een week na aanvraag in te plannen. Op dit moment kan daar iets meer tijd tussen zitten.