Duur en frequentie

Een coachsessie duurt doorgaans een uur. De tijd tussen twee gesprekken varieert meestal van 2 weken tot 6 weken. Daarin kun je zelf aangeven wat in jouw situatie je voorkeur heeft.

Het aantal gesprekken wat er nodig is, hangt af van de situatie en de vraag. Voor een beperkte vraag kan er in 6 tot 8 gesprekken vaak voldoende ontwikkeling worden doorgemaakt om daarna weer op eigen kracht verder te kunnen. Bij meer omvattende vragen blijkt meestal een langer traject nodig te zijn. Dan kun je denken aan bijvoorbeeld 15 tot 20 sessies. In alle gevallen kun je per keer beslissen of een traject voor jou voldoende is geweest en zit je niet vast aan een aantal sessies.

Kosten

In een intakegesprek kun je kijken of het klikt en wat we voor je kunnen betekenen. Mocht je dan niet verder willen of als we reden zie om je door te verwijzen, dan is de intake kosteloos. Ga je wel verder, dan geldt het als eerste gesprek. Als een intake korter dan 48 uur voorafgaand aan de afspraak wordt afgezegd of verplaatst, worden wel de kosten in rekening gebracht.

Voor particulieren bedragen de kosten voor een individuele sessie bij Alie in totaal €90,- (incl. BTW) per gesprek van 60 minuten.

Voor particulieren bedragen de kosten voor een individuele sessie bij Wim in totaal €110,- (incl. BTW) per gesprek van 60 minuten. Dit tarief is ondanks de stijgende inflatie tot op heden niet verhoogd, om de drempel voor particulieren zo laag mogelijk te houden.
Voor wie aanvullend verzekerd is bij de CZ-groep, Menzis-groep, VGZ-groep, ONVZ of Zilveren Kruis: sessies bij Wim die vallen onder psychosociale therapie komen in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding. Hier kun je meer over lezen bij de Zorgwijzer. Wim is lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV) en staat geregistreerd bij het Register Beroepsbeoefenaars Complementaire Zorg (RBCZ). Zie verder ook de voorwaarden van je verzekering.

De kosten voor relatietherapie bedragen €133,10 (incl. BTW) per gesprek van 60 minuten bij zowel Alie als Wim. Relatietherapie komt in het algemeen niet in aanmerking voor vergoeding door een zorgverzekering.

Kom je via een bedrijf, een organisatie of als zzp-er, dan gelden andere tarieven en leveren we graag een offerte op maat.